Notis privasi

Terakhir dikemas kini 01/26/2024

 

Notis privasi ini untuk menerangkan bagaimana dan mengapa kami mungkin mengumpul, menyimpan, menggunakan, dan/atau berkongsi ('proses') maklumat anda apabila anda menggunakan perkhidmatan kami ('Perkhidmatan'), seperti apabila anda: 
Lawati laman web kami di depomadani.com, atau mana-mana laman web kami yang memaut kepada notis privasi ini


 Berinteraksi dengan kami dengan cara lain yang berkaitan, termasuk sebarang jualan, pemasaran, atau acara
 Soalan atau kebimbangan? Membaca notis privasi ini akan membantu anda memahami hak privasi dan pilihan anda. Jika anda tidak bersetuju dengan dasar dan amalan kami, sila jangan gunakan Perkhidmatan kami. Jika anda masih mempunyai sebarang pertanyaan atau kebimbangan, sila hubungi kami di admin@depomadani.com.

 

RINGKASAN PERKARA UTAMA
Ringkasan ini menyediakan perkara penting dari notis privasi kami, tetapi anda boleh mengetahui lebih banyak butiran mengenai mana-mana topik ini dengan mengklik pautan berikut setiap titik utama atau dengan menggunakan jadual kandungan kami di bawah untuk mencari bahagian yang anda cari.

 

Apakah maklumat peribadi yang kami proses?
Apabila anda melawat, menggunakan, atau menavigasi Perkhidmatan kami, kami mungkin memproses maklumat peribadi bergantung pada cara anda berinteraksi dengan kami dan Perkhidmatan, pilihan yang anda buat, dan produk dan ciri yang anda gunakan. Ketahui lebih lanjut tentang maklumat peribadi yang anda dedahkan kepada kami.

 

Adakah kami memproses sebarang maklumat peribadi sensitif?
Kami tidak memproses maklumat peribadi sensitif.

 

Adakah kami menerima apa-apa maklumat daripada pihak ketiga?
Kami tidak menerima apa-apa maklumat daripada pihak ketiga.

 

Bagaimanakah kami memproses maklumat anda?
Kami memproses maklumat anda untuk menyediakan, memperbaiki, dan mentadbir Perkhidmatan kami, berkomunikasi dengan anda, untuk keselamatan dan pencegahan penipuan, dan untuk mematuhi undang-undang. Kami juga boleh memproses maklumat anda untuk tujuan lain dengan persetujuan anda. Kami memproses maklumat anda hanya apabila kami mempunyai sebab undang-undang yang sah untuk berbuat demikian. Ketahui lebih lanjut tentang cara kami memproses maklumat anda.

 

Dalam situasi apa dan dengan pihak mana kita berkongsi maklumat peribadi?
Kami mungkin berkongsi maklumat dalam situasi tertentu dan dengan pihak ketiga tertentu. Ketahui lebih lanjut tentang bila dan dengan siapa kami berkongsi maklumat peribadi anda.

 

Bagaimanakah kami memastikan maklumat anda selamat?
Kami mempunyai proses dan prosedur organisasi dan teknikal untuk melindungi maklumat peribadi anda. Walau bagaimanapun, tiada penghantaran elektronik melalui internet atau teknologi penyimpanan maklumat boleh dijamin 100% selamat, jadi kami tidak boleh menjanjikan atau menjamin bahawa penggodam, penjenayah siber, atau pihak ketiga lain yang tidak dibenarkan tidak akan dapat mengalahkan keselamatan kami dan mengumpul, mengakses, mencuri atau mengubah maklumat anda secara tidak wajar. Ketahui lebih lanjut tentang cara kami memastikan maklumat anda selamat.

 

Apakah hak anda?
Bergantung pada lokasi anda dari segi geografi, undang-undang privasi yang terpakai mungkin bermakna anda mempunyai hak tertentu mengenai maklumat peribadi anda. Ketahui lebih lanjut tentang hak privasi anda.

 

Bagaimana anda menggunakan hak anda?
Cara paling mudah untuk melaksanakan hak anda adalah dengan melawat https://depomadani.com/user/profile, atau dengan menghubungi kami. Kami akan mempertimbangkan dan bertindak atas sebarang permintaan mengikut undang-undang perlindungan data yang berkenaan.
Ingin mengetahui lebih lanjut tentang apa yang kami lakukan dengan apa-apa maklumat yang kami kumpulkan? Semak notis privasi sepenuhnya.

 

JADUAL KANDUNGAN
1. APAKAH MAKLUMAT YANG KAMI KUMPULKAN?
2. BAGAIMANAKAH KAMI MEMPROSES MAKLUMAT ANDA?
3. BILA DAN DENGAN SIAPAKAH KAMI BERKONGSI MAKLUMAT PERIBADI ANDA?
4. APAKAH PENDIRIAN KAMI DI LAMAN WEB PIHAK KETIGA?
5. ADAKAH KAMI MENGGUNAKAN KUKI DAN TEKNOLOGI PENJEJAKAN LAIN?
6. BERAPA LAMAKAH KAMI MENYIMPAN MAKLUMAT ANDA?
7. BAGAIMANAKAH KAMI MEMASTIKAN MAKLUMAT ANDA SELAMAT?
8. APAKAH HAK PRIVASI ANDA?
9. KAWALAN UNTUK CIRI JANGAN JEJAK
10. ADAKAH KAMI MEMBUAT PENGEMASKINIAN NOTIS INI?
11. BAGAIMANA ANDA BOLEH MENGHUBUNGI KAMI MENGENAI NOTIS INI?
12. BAGAIMANAKAH ANDA BOLEH MENYEMAK, MENGEMAS KINI ATAU MEMADAM DATA YANG KAMI KUMPULKAN DARIPADA ANDA?

1. APAKAH MAKLUMAT YANG KAMI KUMPULKAN?
 
Maklumat peribadi yang anda dedahkan kepada kami
 
Pendek kata: Kami mengumpul maklumat peribadi yang anda berikan kepada kami.
 
Kami mengumpul maklumat peribadi yang anda berikan secara sukarela kepada kami apabila anda mendaftar di Perkhidmatan, menyatakan minat untuk mendapatkan maklumat tentang kami atau produk dan Perkhidmatan kami, apabila anda mengambil bahagian dalam aktiviti di Perkhidmatan, atau sebaliknya apabila anda menghubungi kami.
 
 
Maklumat Peribadi Yang Anda Berikan. Maklumat peribadi yang kami kumpulkan bergantung pada konteks interaksi anda dengan kami dan Perkhidmatan, pilihan yang anda buat, dan produk dan ciri yang anda gunakan. Maklumat peribadi yang kami kumpulkan mungkin termasuk yang berikut:
Nama
 
Nombor Telefon
 
alamat e-mel
 
alamat surat-menyurat
 
Kata laluan
 
Nama samaran
 
keutamaan hubungan
 
data hubungan atau pengesahan
 
Maklumat Sensitif. Kami tidak memproses maklumat sensitif.
 
 
Semua maklumat peribadi yang anda berikan kepada kami mestilah benar, lengkap, dan tepat, dan anda mesti memberitahu kami tentang sebarang perubahan kepada maklumat peribadi tersebut.
 
 
Maklumat yang dikumpulkan secara automatik
 
Pendek kata: Sesetengah maklumat seperti alamat Protokol Internet (IP) dan/atau ciri pelayar dan peranti anda dikumpulkan secara automatik apabila anda melawat Perkhidmatan kami.
 
Kami secara automatik mengumpul maklumat tertentu apabila anda melawat, menggunakan atau menavigasi Perkhidmatan. Maklumat ini tidak mendedahkan identiti khusus anda (seperti nama atau maklumat hubungan anda) tetapi mungkin termasuk maklumat peranti dan penggunaan, seperti alamat IP anda, ciri pelayar dan peranti, sistem pengendalian, keutamaan bahasa, URL rujukan, nama peranti, negara, lokasi, maklumat tentang bagaimana dan bila anda menggunakan Perkhidmatan kami, dan maklumat teknikal lain. Maklumat ini diperlukan terutamanya untuk mengekalkan keselamatan dan operasi Perkhidmatan kami, dan untuk tujuan analisis dan pelaporan dalaman kami.
 
 
Seperti kebanyakan perniagaan, kami juga mengumpul maklumat melalui kuki dan teknologi yang serupa.
 
 
Maklumat yang kami kumpulkan termasuk:
Data Log dan Penggunaan. Data log dan penggunaan adalah maklumat berkaitan perkhidmatan, diagnostik, penggunaan, dan prestasi yang dikumpulkan oleh pelayan kami secara automatik apabila anda mengakses atau menggunakan Perkhidmatan kami dan yang kami rakam dalam fail log. Bergantung pada cara anda berinteraksi dengan kami, data log ini mungkin termasuk alamat IP anda, maklumat peranti, jenis pelayar dan tetapan serta maklumat tentang aktiviti anda dalam Perkhidmatan (seperti cap tarikh/masa yang berkaitan dengan penggunaan, halaman dan fail yang dilihat, carian dan tindakan lain yang anda ambil seperti ciri yang anda gunakan), maklumat acara peranti (seperti aktiviti sistem, laporan ralat (kadangkala dipanggil 'longgokan ranap'), dan tetapan perkakasan).
 
Data Peranti. Kami mengumpul data peranti seperti maklumat mengenai komputer, telefon, tablet atau peranti lain yang anda gunakan untuk mengakses Perkhidmatan. Bergantung pada peranti yang digunakan, data peranti ini mungkin termasuk maklumat seperti alamat IP anda (atau pelayan proksi), nombor pengenalan peranti dan aplikasi, lokasi, jenis pelayar, model perkakasan, pembekal perkhidmatan Internet dan/atau pembawa mudah alih, sistem pengendalian dan maklumat konfigurasi sistem.
 
Data Lokasi. Kami mengumpul data lokasi seperti maklumat tentang lokasi peranti anda, yang boleh menjadi tepat atau tidak tepat. Berapa banyak maklumat yang kami kumpulkan bergantung pada jenis dan tetapan peranti yang anda gunakan untuk mengakses Perkhidmatan. Sebagai contoh, kami mungkin menggunakan GPS dan teknologi lain untuk mengumpul data geolokasi yang memberitahu kami lokasi semasa anda (berdasarkan alamat IP anda). Anda boleh memilih untuk tidak membenarkan kami mengumpul maklumat ini sama ada dengan menolak akses kepada maklumat atau dengan melumpuhkan tetapan Lokasi anda pada peranti anda. Walau bagaimanapun, jika anda memilih untuk menarik diri, anda mungkin tidak dapat menggunakan aspek tertentu dalam Perkhidmatan.
 
2. BAGAIMANAKAH KAMI MEMPROSES MAKLUMAT ANDA?
 
Pendek kata: Kami memproses maklumat anda untuk menyediakan, memperbaiki, dan mentadbir Perkhidmatan kami, berkomunikasi dengan anda, untuk keselamatan dan pencegahan penipuan, dan untuk mematuhi undang-undang. Kami juga boleh memproses maklumat anda untuk tujuan lain dengan persetujuan anda.
 
Kami memproses maklumat peribadi anda atas pelbagai sebab, bergantung pada cara anda berinteraksi dengan Perkhidmatan kami, termasuk:
Untuk memudahkan pembuatan dan pengesahan akaun dan sebaliknya menguruskan akaun pengguna. Kami boleh memproses maklumat anda supaya anda boleh membuat dan log masuk ke akaun anda, serta memastikan akaun anda berfungsi dengan teratur.
 
Untuk menyampaikan dan memudahkan penghantaran perkhidmatan kepada pengguna. Kami mungkin memproses maklumat anda untuk menyediakan anda dengan perkhidmatan yang diminta.
 
Untuk menjawab pertanyaan pengguna / menawarkan sokongan kepada pengguna. Kami mungkin memproses maklumat anda untuk menjawab pertanyaan anda dan menyelesaikan sebarang isu yang mungkin anda hadapi dengan perkhidmatan yang diminta.
 
Untuk menghantar maklumat pentadbiran kepada anda. Kami mungkin memproses maklumat anda untuk menghantar butiran mengenai produk dan perkhidmatan kami, perubahan kepada terma dan dasar kami, dan maklumat lain yang serupa.
    
Untuk mendayakan komunikasi pengguna kepada pengguna. Kami boleh memproses maklumat anda jika anda memilih untuk menggunakan mana-mana tawaran kami yang membolehkan komunikasi dengan pengguna lain.
           
Untuk meminta maklum balas. Kami mungkin memproses maklumat anda apabila perlu untuk meminta maklum balas dan menghubungi anda mengenai penggunaan Perkhidmatan kami oleh anda.
    
 
Untuk menghantar komunikasi pemasaran dan promosi kepada anda. Kami boleh memproses maklumat peribadi yang anda hantar kepada kami untuk tujuan pemasaran kami, jika ini mengikut pilihan pemasaran anda. Anda boleh memilih untuk keluar daripada e-mel pemasaran kami pada bila-bila masa. Untuk maklumat lanjut, lihat 'APAKAH HAK PRIVASI ANDA?' di bawah.
 
Untuk menyampaikan pengiklanan yang disasarkan kepada anda. Kami mungkin memproses maklumat anda untuk membangunkan dan memaparkan kandungan dan pengiklanan yang diperibadikan yang disesuaikan dengan minat, lokasi dan banyak lagi.
 
Untuk menghantar testimoni. Kami menyiarkan testimoni mengenai Perkhidmatan kami yang mungkin mengandungi maklumat peribadi.
 
Untuk menilai dan meningkatkan Perkhidmatan, produk, pemasaran, dan pengalaman anda. Kami mungkin memproses maklumat anda apabila kami percaya adalah perlu untuk mengenal pasti trend penggunaan, menentukan keberkesanan kempen promosi kami, dan untuk menilai dan meningkatkan Perkhidmatan, produk, pemasaran, dan pengalaman anda.
 
Mengenalpasti trend penggunaan. Kami mungkin memproses maklumat tentang cara anda menggunakan Perkhidmatan kami untuk lebih memahami cara ia digunakan supaya kami boleh memperbaikinya.
 
Untuk menentukan keberkesanan kempen pemasaran dan promosi kami. Kami mungkin memproses maklumat anda untuk lebih memahami cara menyediakan kempen pemasaran dan promosi yang paling relevan kepada anda.
 
 
3. BILA DAN DENGAN SIAPAKAH KAMI BERKONGSI MAKLUMAT PERIBADI ANDA?
 
Pendek kata: Kami mungkin berkongsi maklumat dalam situasi tertentu yang diterangkan dalam bahagian ini dan/atau dengan pihak ketiga berikut.
 
 
Kami mungkin perlu berkongsi maklumat peribadi anda dalam situasi berikut:
Pemindahan Perniagaan. Kami mungkin berkongsi atau memindahkan maklumat anda berkaitan dengan, atau semasa rundingan, sebarang penggabungan, penjualan aset syarikat, pembiayaan, atau pengambilalihan semua atau sebahagian perniagaan kami kepada syarikat lain.
 
Apabila kami menggunakan API Platform Peta Google. Kami mungkin berkongsi maklumat anda dengan API Platform Peta Google tertentu (cth. API Peta Google, API Tempat).
 
Sekutu. Kami mungkin berkongsi maklumat anda dengan sekutu kami, dalam hal ini kami akan menghendaki sekutu tersebut untuk menghormati notis privasi ini. Sekutu termasuk syarikat induk kami dan mana-mana anak syarikat, rakan usaha sama, atau syarikat lain yang kami kawal atau yang berada di bawah kawalan bersama dengan kami.
 
Rakan Kongsi Perniagaan. Kami mungkin berkongsi maklumat anda dengan rakan perniagaan kami untuk menawarkan produk, perkhidmatan atau promosi tertentu kepada anda.
 
Pengguna Lain. Apabila anda berkongsi maklumat peribadi (contohnya, dengan menyiarkan komen, sumbangan atau kandungan lain kepada Perkhidmatan) atau berinteraksi dengan kawasan awam Perkhidmatan, maklumat peribadi tersebut mungkin dilihat oleh semua pengguna dan mungkin disediakan secara terbuka di luar Perkhidmatan selama-lamanya. Begitu juga, pengguna lain akan dapat melihat perihalan aktiviti anda, berkomunikasi dengan anda dalam Perkhidmatan kami, dan melihat profil anda.
 
 
4. APAKAH PENDIRIAN KAMI DI LAMAN WEB PIHAK KETIGA?
 
Pendek kata: Kami tidak bertanggungjawab untuk keselamatan sebarang maklumat yang anda kongsi dengan pihak ketiga yang mungkin kami pautkan kepada atau yang mengiklankan Perkhidmatan kami, tetapi tidak bergabung dengan, Perkhidmatan kami.
 
Perkhidmatan boleh memaut ke laman web pihak ketiga, perkhidmatan dalam talian, atau aplikasi mudah alih dan/atau mengandungi iklan daripada pihak ketiga yang tidak bergabung dengan kami dan yang mungkin memaut ke laman web, perkhidmatan atau aplikasi lain. Oleh itu, kami tidak membuat sebarang jaminan mengenai mana-mana pihak ketiga sedemikian, dan kami tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian atau kerosakan yang disebabkan oleh penggunaan laman web, perkhidmatan, atau aplikasi pihak ketiga tersebut. Kemasukan pautan ke laman web, perkhidmatan, atau aplikasi pihak ketiga tidak menandakan pengesahan oleh kami. Kami tidak dapat menjamin keselamatan dan privasi data yang anda berikan kepada mana-mana pihak ketiga. Sebarang data yang dikumpul oleh pihak ketiga tidak dilindungi oleh notis privasi ini. Kami tidak bertanggungjawab terhadap kandungan atau amalan dan dasar privasi dan keselamatan mana-mana pihak ketiga, termasuk laman web, perkhidmatan, atau aplikasi lain yang mungkin dipautkan kepada atau dari Perkhidmatan. Anda harus menyemak dasar pihak ketiga tersebut dan menghubungi mereka secara langsung untuk menjawab soalan anda.
 
5. ADAKAH KAMI MENGGUNAKAN KUKI DAN TEKNOLOGI PENJEJAKAN LAIN?
 
Pendek kata: Kami mungkin menggunakan kuki dan teknologi penjejakan lain untuk mengumpul dan menyimpan maklumat anda.
 
Kami mungkin menggunakan kuki dan teknologi penjejakan yang serupa (seperti suar web dan piksel) untuk mengakses atau menyimpan maklumat. Maklumat khusus tentang cara kami menggunakan teknologi sedemikian dan bagaimana anda boleh menolak kuki tertentu dinyatakan dalam Notis Kuki kami.
 
6. BERAPA LAMAKAH KAMI MENYIMPAN MAKLUMAT ANDA?
 
Pendek kata: Kami menyimpan maklumat anda selama yang diperlukan untuk memenuhi tujuan yang digariskan dalam notis privasi ini melainkan jika dikehendaki oleh undang-undang.
 
Kami hanya akan menyimpan maklumat peribadi anda selagi perlu untuk tujuan yang dinyatakan dalam notis privasi ini, melainkan tempoh penyimpanan yang lebih lama diperlukan atau dibenarkan oleh undang-undang (seperti cukai, perakaunan, atau keperluan undang-undang lain). Tiada tujuan dalam notis ini akan menghendaki kami menyimpan maklumat peribadi anda lebih lama daripada tempoh masa di mana pengguna mempunyai akaun dengan kami.
 
Apabila kami tidak mempunyai keperluan perniagaan sah yang berterusan untuk memproses maklumat peribadi anda, kami akan memadam atau menganonimkan maklumat tersebut, atau, jika ini tidak mungkin (contohnya, kerana maklumat peribadi anda telah disimpan dalam arkib sandaran), maka kami akan menyimpan maklumat peribadi anda dengan selamat dan mengasingkannya daripada sebarang pemprosesan lanjut sehingga pemadaman dilakukan.
 
7. BAGAIMANAKAH KAMI MEMASTIKAN MAKLUMAT ANDA SELAMAT?
 
Pendek kata: Kami berhasrat untuk melindungi maklumat peribadi anda melalui sistem langkah-langkah keselamatan organisasi dan teknikal.
 
Kami telah melaksanakan langkah-langkah keselamatan teknikal dan organisasi yang sesuai dan munasabah yang direka untuk melindungi keselamatan sebarang maklumat peribadi yang kami proses. Walau bagaimanapun, walaupun perlindungan dan usaha kami untuk melindungi maklumat anda, tiada penghantaran elektronik melalui Internet atau teknologi penyimpanan maklumat boleh dijamin 100% selamat, jadi kami tidak boleh menjanjikan atau menjamin bahawa penggodam, penjenayah siber, atau pihak ketiga lain yang tidak dibenarkan tidak akan dapat mengalahkan keselamatan kami dan mengumpul, mengakses, mencuri, atau mengubah maklumat anda secara tidak wajar. Walaupun kami akan melakukan yang terbaik untuk melindungi maklumat peribadi anda, penghantaran maklumat peribadi ke dan dari Perkhidmatan kami adalah atas risiko anda sendiri. Anda hanya boleh mengakses Perkhidmatan dalam persekitaran yang selamat.
 
8. APAKAH HAK PRIVASI ANDA?
 
Pendek kata: Anda boleh menyemak, mengubah atau menamatkan akaun anda pada bila-bila masa.
 
Menarik balik persetujuan anda: Jika kami bergantung pada persetujuan anda untuk memproses maklumat peribadi anda, yang mungkin nyata dan / atau persetujuan tersirat bergantung kepada undang-undang yang berkenaan, anda mempunyai hak untuk menarik balik persetujuan anda pada bila-bila masa. Anda boleh menarik balik persetujuan anda pada bila-bila masa dengan menghubungi kami dengan menggunakan butiran hubungan yang disediakan di bahagian 'BAGAIMANA ANDA BOLEH MENGHUBUNGI KAMI MENGENAI NOTIS INI?' di bawah.
 
Walau bagaimanapun, sila ambil perhatian bahawa ini tidak akan menjejaskan kesahihan pemprosesan sebelum pengeluarannya atau, apabila undang-undang yang terpakai membenarkan, adakah ia akan menjejaskan pemprosesan maklumat peribadi anda yang dijalankan bergantung pada alasan pemprosesan yang sah selain daripada persetujuan.
 
Memilih untuk keluar daripada komunikasi pemasaran dan promosi: Anda boleh berhenti melanggan komunikasi pemasaran dan promosi kami pada bila-bila masa dengan membalas 'BERHENTI' atau 'Berhenti melanggan' kepada mesej SMS yang kami hantar, atau dengan menghubungi kami menggunakan butiran yang disediakan di bahagian 'BAGAIMANA ANDA BOLEH MENGHUBUNGI KAMI MENGENAI NOTIS INI?' di bawah. Anda kemudiannya akan dikeluarkan dari senarai pemasaran. Walau bagaimanapun, kami masih boleh berkomunikasi dengan anda — sebagai contoh, untuk menghantar mesej berkaitan perkhidmatan yang diperlukan untuk pentadbiran dan penggunaan akaun anda, untuk memberi respons kepada permintaan perkhidmatan, atau untuk tujuan bukan pemasaran yang lain.
 
Maklumat Akaun
 
Jika anda pada bila-bila masa ingin menyemak atau mengubah maklumat dalam akaun anda atau menamatkan akaun anda, anda boleh:
Log masuk ke tetapan akaun anda dan kemas kini akaun pengguna anda.
 
Atas permintaan anda untuk menamatkan akaun anda, kami akan menyahaktifkan atau memadam akaun dan maklumat anda daripada pangkalan data aktif kami. Walau bagaimanapun, kami mungkin menyimpan beberapa maklumat dalam fail kami untuk mencegah penipuan, menyelesaikan masalah, membantu siasatan, menguatkuasakan terma undang-undang kami dan/atau mematuhi keperluan undang-undang yang berkenaan.
 
Kuki dan teknologi yang serupa: Kebanyakan pelayar Web ditetapkan untuk menerima kuki secara lalai. Jika anda mahu, anda biasanya boleh memilih untuk menetapkan pelayar anda untuk mengalih keluar kuki dan menolak kuki. Jika anda memilih untuk mengalih keluar kuki atau menolak kuki, ini boleh menjejaskan ciri atau perkhidmatan tertentu dalam Perkhidmatan kami. Anda juga boleh memilih untuk keluar daripada pengiklanan berdasarkan minat oleh pengiklan di Perkhidmatan kami.
 
Jika anda mempunyai soalan atau komen mengenai hak privasi anda, anda boleh menghantar e-mel kepada kami di admin@depomadani.com.
 
9. KAWALAN UNTUK CIRI JANGAN JEJAK
 
Kebanyakan pelayar web dan beberapa sistem pengendalian mudah alih dan aplikasi mudah alih termasuk ciri atau tetapan Do-Not-Track ('DNT') yang boleh anda aktifkan untuk memberi isyarat keutamaan privasi anda untuk tidak mempunyai data tentang aktiviti penyemakan imbas dalam talian anda dipantau dan dikumpulkan. Pada peringkat ini tiada standard teknologi seragam untuk mengiktiraf dan melaksanakan isyarat DNT telah dimuktamadkan. Oleh itu, kami tidak memberi respons pada masa ini kepada isyarat penyemak imbas DNT atau mana-mana mekanisme lain yang menyampaikan pilihan anda secara automatik untuk tidak dijejaki dalam talian. Jika standard untuk penjejakan dalam talian diterima pakai yang mesti kami ikuti pada masa akan datang, kami akan memaklumkan kepada anda tentang amalan tersebut dalam versi semakan notis privasi ini.
 
10. ADAKAH KAMI MEMBUAT PENGEMASKINIAN NOTIS INI?
 
Pendek kata: Ya, kami akan mengemas kini notis ini jika perlu untuk kekal mematuhi undang-undang yang berkaitan.
 
Kami boleh mengemas kini notis privasi ini dari semasa ke semasa. Versi yang dikemas kini akan ditunjukkan oleh tarikh 'Disemak' yang dikemas kini dan versi yang dikemas kini akan berkuat kuasa sebaik sahaja ia boleh diakses. Jika kami membuat perubahan penting pada notis privasi ini, kami mungkin memberitahu anda sama ada dengan menyiarkan notis perubahan tersebut atau dengan menghantar pemberitahuan secara langsung kepada anda. Kami menggalakkan anda untuk menyemak notis privasi ini dengan kerap untuk dimaklumkan tentang bagaimana kami melindungi maklumat anda.
 
11. BAGAIMANA ANDA BOLEH MENGHUBUNGI KAMI MENGENAI NOTIS INI?
 
Sekiranya anda mempunyai pertanyaan atau komen mengenai notis ini, anda boleh menghantar e-mel kepada kami di admin@depomadani.com atau hubungi kami melalui pos di:
 
__________
__________
__________
Malaysia
 
12. BAGAIMANAKAH ANDA BOLEH MENYEMAK, MENGEMAS KINI ATAU MEMADAM DATA YANG KAMI KUMPULKAN DARIPADA ANDA?
 
Anda mempunyai hak untuk meminta akses kepada maklumat peribadi yang kami kumpulkan daripada anda, mengubah maklumat tersebut, atau memadamkannya. Untuk meminta untuk menyemak, mengemas kini atau memadam maklumat peribadi anda, sila lawati: https://depomadani.com/user/profile.